Julpaket hos Strike!

Vår take på julbord

Vi presenterar vårt alternativa julbord där vi byter ut traditionella julbordet mot härlig grillbuffé samt massa trevlig tillbehör för alla smaker. Ni kommer såklart också att hitta vegetariska samt glutenfri alternativ.  
I paketet ingår både mat, 1 (alkohol/alkholfri) dryck, kaffe och aktiviteter, bowling, biljard, dart, shuffleboard i mån av tid. 
 

Vi erbjuder även gratis buss inom Oskarshamns tätort för att ni enkelt ska komma hit och hem. Två hämtningar och två lämningar är planerade.

Sugna på ett annorlunda ”julbord”? Välkomna!

599:- per person*

*Strikes grillbuffé, en dryckesbiljett som går byta mot en öl/cider/glas vin, fri tillgång till alla våra aktiviteter på plats i mån av utrymme och tid. Vid utvalda tillfällen ingår även livemusik. Minimum 8 personer.

Mat

Vi slopar det klassiska julbordet och erbjuder en smakrik grillbuffé med mängder av olika alternativ för att passa alla och deras smaker och preferenser. Efter maten avnjuter ni en god efterrättsbuffé tillsammans med kaffe.

Maten serveras mellan kl. 16:00-20.00, onsdag till lördag. 

Vår grillbuffé innehåller:

Fläskfilé, chorizo, chicken drumsticks,
kycklingfilé,  färsbiffar & pulled beef.
 
Klyftpotatis, potatisgratäng, grillade grönsaker,
morotssymfoni, ett urval av goda såser & tillbehör som fetaost, oliver mm.
 
Kaka till kaffet.

Livemusik

Vid utvalda datum (mer info kommer om detta) kommer vi att erbjuda livemusik med lokal anknytning för våra julpaketsgäster som en liten extra touch för att liva upp stämningen.